Sesshin på Värmdö med Karen Terzano februari 2019

Sesshin 2019 6.png

Nu är det dags igen! Den 20-24 februari 2019 bjuder vi in zenläraren Karen Terzano att leda en zenretreat på Värmdö. Från onsdag vid middagstid till söndag eftermiddag blandar vi tystnad, sittande meditation, gående meditation och lite vila vid olika tillfällen under dagen.

Klicka här för att komma till event och anmälan.

Varmt välkomna,

Ordinary mind Stockholm


It’s that time of year again! The 20th - 24th of February 2019 our zen teacher Karen Terzano will be leading our annual zenretreat at Magpie’s Nest just outside of Stockholm. As usual, our February retreat will take place from Wednesday dinner time through Sunday,spent in silence and meditation. Click the above link to learn more and for the application form.

Warm welcome,

Ordinary Mind Stockholm